onsdag 21 juli 2010

Det går framåt


Nu har jag hunnit så här långt på min lila Kiri. Men imorgon åker vi iväg på ridläger i Kisa och då blir det nog inte mycket stickat, även om jag naturligtvis har stickningen med mig.

fredag 16 juli 2010

Hazumi muddar



Här är mina nya muddar stickade i Hazumi, handfärgade av Nyansera. Ett riktigt mjukt och lättstickat sockgarn i 75% merinoull och 25% nylon som passar till mycket.

fredag 9 juli 2010

En lila dag...

Den här har jag hållit på med ett tag, så jag får se till så den inte blir ännu ett UFO i nån påse. Mönstret är från Garnstudio och garnet är Kalinka, färg Ametist, mörkt skimrande lila, jättesnyggt. Men jag tror att jag repat upp tre, fyra gånger vid det här laget så jag börjar tröttna. För att då pigga upp mej lite har jag startat en liten belöningsstickning, jodå. En Kiri till, den här gången i Teetee Elegant i mörkt lila färg...

















torsdag 8 juli 2010

Ännu en Kiri




Jag tror att det är min fjärde Kiri, den här gången i Colinette Parisienne, färg Marble. Mönstret är enkelt att lära sig och sen kan man bara sticka på tills garnet tar slut. På ravelry såg jag en KAL om att sticka 10 valfria sjalar under 2010 så jag har startat en egen liten tävling för mig själv. Resultatet ses i listan här till höger, ska bli kul att se vilket pris jag ger mig själv...

onsdag 7 juli 2010

Travelling woman



Nu har jag kunnat föreviga min Travelling woman i det underbara garnet Malabrigo Sock in den vackra färgen Velvet grapes.











Här är färgen lite bättre, stämmer nästan med originalet.